Actualidad

Premi Eurotransmedia a París

El projecte “Belibasta, el Camí de l´Últim Càtar”, desenvolupat per Iternatura pel camí dels Bons Homes ha estat seleccionat pel centre tecnològic Eurecat, com a membre del consorci Eurotransmedia, entre les millors pràctiques transmedia europees. La presentació va tindre lloc a París el passat 10 de juny de 2016 en el marc de “Futur en Seine” considerat un dels esdeveniments d’innovació digital més importants d’Europa.

Iternatura va presentar a París el seu darrer projecte transmedia a la sessió European Transmedia: Best Practices, amb un projecte transmedia que ha creat per a donar a conèixer l'entorn del Camí de l'Últim Càtar, la ruta que va de la Seu d´Urgell a Àreu, dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu.


El centre tecnològic Eurecat, com a membre del consorci Eurotransmedia, va seleccionar el projecte per a representar Espanya al festival. Eurotransmedia va reunir propostes d’Espanya, Bèlgica, Estònia, França, Suècia i Israel, en el decurs d’una sessió dedicada a mostrar les millors pràctiques internacionals en l’àmbit de la narrativa transmedia, una nova forma d'explicar històries fent servir formats tant emergents com tradicionals, a través de múltiples canals per crear universos en els quals entrar i submergir-se.

El producte turístic senderista “Belibasta, el Camí de l´Últim Càtar”, promogut pel Consell Regulador del Camí dels Bons Homes amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu, convida a descobrir 8 indrets del Parc Natural de l’Alt Pirineu a partir del Camí de l’Últim Càtar i cançons i pistes amagades en el territori mitjançant la tecnologia TuristiQ. La proposta està pensada per ampliar el públic objectiu de la ruta, obrint-la també a un públic més familiar. Al web www.belibasta.cat es mostra el relat i els llocs, cançons i personatges i uns mots encreuats on es depositen les paraules claus col•leccionades a l’app i que permeten guanyar premis i recompenses.

Aquesta ha estat, sens dubte, una molt bona noticia i un reconeixement a la feina feta per tot l´equip durant els darrers anys!.

eurecat.org/es/un-proyecto-catalan-sobre-el-camino-del-ultimo-cataro-entre-las-mejores-practicas-transmedia-europeas/

botoamunt
botoabaix